Nemzetközi partnerhálózatot építenél?

Látogass el a torinói B2WORTH partnerkereső rendezvényre!

Fenntarthatóság és körkörös divat, kreatív iparágak, ruházati cikkek, divatkiegészítők, kiskereskedelem és e-kereskedelem. Izgalmasabbnál izgalmasabb témák várnak B2WORTH résztvevőire Torinóban, 2022. július 7. és július 9. között. Mutatjuk a részleteket!

A B2WORTH ingyenes partnerkereső esemény számos európai országból gyűjti össze a textil, divat és design szektor szereplőit, amely lehetővé teszi, hogy nemzetközi partnerségeket hozzanak létre az üzleti növekedés érdekében.

A b2b eseményt az Unioncamere Piemonte és a Torinói Kereskedelmi Kamarával szervezi az Enterprise Europe Network (EEN), az EEN Textile Sector Group szakértőivel együttműködve. A szervezők elkötelezettek az európai divat- és textilgyártók mellett, céljuk, hogy növeljék az ipar szereplőinek lehetőségeit a kapcsolatépítés tekintetében, valamint támogatják az új piacok feltárását, a tudás, ötletek és innovációk megosztását.

Vásárlóként, értékesítési menedzserként, de akár termékfejlesztőként is érdemes részt venni az eseményen, ugyanis kihagyhatatlan lehetőség az új trendek felfedezésére az innováció, divattechnológia és fenntartható finanszírozás területein. A jelenlévőknek mindemellett lehetőségük nyílik bemutatni termékeit, projektjeiket, szolgáltatásaikat vagy üzleti igényeiket, illetve népszerűsíthetik sikertörténeteiket is.

Bővebb felvilágosításért keresse: Czagány Melinda, HEPA Enterprise Europe Network, czagany.melinda@hepa.hu

További információk az eseményről itt érhetőek el.

frontpage.hirlevel_title

frontpage.hirlevel_text