Ha ősz, akkor design! – Októberben ismét 360 Design Budapest

Ha ősz, akkor design! – Októberben ismét 360 Design Budapest

Ismét főszereben a magyar formatervezés!

Harmadik alkalommal is megrendezésre kerül a 360 Design Budapest kiállítás idén ősszel. A többnapos eseménysorozat edukációs jellegű kerekasztal-beszélgetésekkel, exkluzív tárlatvezetésekkel, illetve online és személyesen is megtekinthető kiállításokkal nyitja meg kapuit, így hozva közelebb hozzánk a formatervezés elképesztő világát.

Az évről-évre megújuló és önmagát felülmúló többnapos eseménysorozat idén október 3. és 9. között várja az érdeklődőket. A 360 Design Budapest célja, hogy a hazai és regionális formatervezőknek bemutatkozási lehetőséget biztosítson a szakma és a lakberendezés iránt érdeklődők előtt. Az esemény felhívja a figyelmet a magyar design magas színvonalára és egyedülálló jellegére, amely elősegíti a márkák értékesítésének fellendítését.

A rendezvény különlegessége, hogy olyan élményt szeretne nyújtani, ami egyszerre köti össze a múltat és a jövőt, valamint a valóságot és a digitális világot. A kiállítótér koncepciója több szekcióból áll. Az érdeklődők LED-falakon és különböző kiállított anyagokon keresztül ismerhetik meg a kézművesség rejtelmeit, valamint egy önálló digitalizált térben a látogatók egy új, izgalmas virtuális világban fedezhetik fel a design lenyűgöző világát. A digitális kapun átsétálva érkezhetnek meg a valóságba, vagyis a fizikai kiállítótérbe, ahol megtekinthetik a tervezők alkotásait.

A kiállításra még mindig lehet jelentkezni! A határidő 2022. június 15., a szervezők a következő tehetségek jelentkezését várják:

  • Olyan tervezők vagy designmárkák, akik rendelkeznek 2020-nál nem régebbi, újdonságként bemutatható termékkel. Külön előnynek számít, ha a tervező rendelkezik hazai vagy nemzetközi elismerésekkel, publikációkkal.
  • Aktív egyetemi hallgatói jogviszonnyal rendelkező, vagy szakirányú képzésben frissen végzett hallgatók, illetve kapcsolódó szakterületen tapasztalattal rendelkező elsőtermékes feltörekvő tervezők.
  • Olyan tervezők, akik rendelkeznek a portfóliójukban újdonságként definiálható, 3D-ben bemutatható, saját tervezésű gyártmánytervvel vagy termékkoncepcióval, mely a kiállítás során digitális formában kerülne megjelenítésre.

A 360 Design Budapest kiállításról bővebb információk itt érhetőek el: http://www.360dbp.com/

frontpage.hirlevel_title

frontpage.hirlevel_text